Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ML

marlow

14. 10. 2012 11:14
Blba nalada?

Ja se mam fajn :-)

0 0
možnosti
JS

Juraj 1

14. 10. 2012 11:48
Re: Blba nalada?

To Vám fakt přeji.  Já se mám aktuálně taky OK. Akorát mám trochu pocit, že nás to pořejde.

0 0
možnosti
1

1absolutus

14. 10. 2012 7:09
Selucký, strašení není řešení.

Zatím toho naslibovali pravičáci až, až. Levice se jasně postavila proti pravicovému zvyšování daní atd. Jsi vysokoškolák a tak by se dal u tebe předpokládat nějaký přehled. Zatím si v článku předvedl pouze to, že ti chybí zpětná vazba a pořádný kus sebereflexe. Přestaň si sám sobě nalhávat a podívej se na svět nezkresleně a rovně, ale pochybuji, že to ještě dokážeš. :-)

5 0
možnosti
JS

Juraj 1

14. 10. 2012 8:27
Pro absolutus vodka či co

Vážený soudruhu. Máte zřejmě nějaký problém s pochopením čteného. Situace se všemi etablovanými stranami vidím hodně tragicky, nejtragičtěji roli tzv. pravicových stran. Za to, co tady předvádějí jim patří propad do bezvýznamnosti a o tom hlavně byl ten článek. .

Bohužel ale také vidím dění na levici, v čssd nejvíc, protože KSĆM jako zásadně vždy opoziční strana to měla lehčí. Socialisti v těchto volbách taky tragicky propadli co do faktického počtu voličů, i když na obhájení postů to stačí. Vnímám jejich absolutně nesplnitelné sliby a protože mám přehled, jak píšete, tak vím, jak to levicové strany řešily, vždy, když se dostaly k moci. Takže - žádné strašení, žádné nalhávání.

Kdybych byl mladší , tak emigruji, mrzí mne, že jsem se  do této krásné země ze světa vrátil, když jsem byl mladší a plný ideálů.

Velmi rád bych byl, kdybych se mýlil.

2 0
možnosti
ZB

racek612

14. 10. 2012 0:21
Věštírna..?

Obávám se, že Vaše věštba je hodně přesná...

0 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1851x
Životní optimista v pesimistickém světě. Někdy nahoře a někdy také hodně dole. Lékař od roku 87 optimistického oboru s praxí tam i jinde. Také občas neklidný cestovatel hledající spíš "krásné lidi" než krásné stavby.

Seznam rubrik